Įsimintinam pasipiršimui daug nereikia

Kartais tam, kad pasipiršimas būtų tikrai įsimintinas, nereikia daug išleisti pinigų, bet reikia gerai pagalvoti. Pavyzdžiui, dideli meškinai 200cm gali labai pradžiuginti mylimą merginą ir tapti pasipiršimo simboliu, kaip ir originalios išskirtinės gėles. Štai keletos moterų pasakojimai apie tai, kaip vyrai nustebino pasipiršdami.

Pasipiršo, kai neva buvo darbe

Memelio gėlėsViena moteris prisimena, kaip jos vyras iš https://memeliogeles.lt/geliu-pristatymas užsakė nuostabių gėlių. „Mes, kaip visuomet, ryte atsibučiavome ir išsiskirstėme, kas sau. Aš tuo metu dirbdavau iš namų, o jis dirbdavo biure. Taigi, pradėjus dirbti paskambino kažkas į namus. Labai nemėgstu (ir dabar), kai kažkas skambina. Nes paprastai aš nieko nelaukiu, o kai laukiu, tada žinau, kad laukiu ir kodėl. Taigi, kažkas paskambino, aš piktai paklausiau, kas ten. Pasakė, kad gėlės į namus. Truputį įtartinai pasirodė, bet per akutę mačiau gėles. Taigi, atidariau duris, paklausė, ar čia aš, pasakė mano vardą. Priėmiau gėles, pasirašiau. Tada prie jų pamačiau prisegtą atviruką. Atsidariau jį, o ten buvo gražus vyro laiškas apie tai, kaip jis mane myli. Labai išsigandau, kad gal kas blogo nutiko, jeigu jis man siunčia tokį dalyką. Pačioje pabaigoje buvo parašyta, kad nueičiau prie miegamojo lango ir pažiūrėčiau žemyn. Nuėjau, o ten apačioje buvo mano vyras, muzikantai, ir jis man piršosi. Tai buvo nuostabu, taip netikėta“, – sako ji.

Pasipiršo kelionėje

Skaityti toliau

Nuostabios piršlybos laive

Gal ir jums teko kada nors atsidurti keistoje situacijoje ir su bendradarbiais atsidurti vakarėlyje laive? Štai http://www.laivo-nuoma.lt/lt/keliones-laivu-kolektyvams/ siūlo tokį variantą ir mes su bendradarbiais ten plaukėme. Galiu pasakyti, kad tas kartas, kai plaukėme su jais, buvo įsimintinas ir maniau, kad jeigu dar kartą plauksiu, tai nebus taip įdomu. Visgi vieną bendrą draugų šventę vis tiek nutarėme surengti laive ir vieną kartą jį pasirinkome savo plaukimui.

Kelionė su bendradarbiais

Nuomoja laivąTaigi, kaip sakiau, kelionė su bendradarbiais buvo tikrai labai įdomi ir įsimintina. Visi plaukėme Minges kaimas laivu nuoma geru oru, buvo šilta. Laive buvo galima ir palakstyti nuoga bamba, ir išsimaudyti vandenyje. Visi fotografavosi, norėjo gražios fotosesijos, visi norėjo kuo linksmesnės kelionės. O mes aišku taip pat ir gėrėme skanius kokteilius, darėme kitus gražius dalykus. Taip pat grojo muzika. Vakare vyko ir gyvo garso koncertas, koncertavo įdomi Lenkų liaudies grupė, kuri koncertavo kaip piemenys. Tai buvo labai keista etnografinė muzika, keistai atrodė ir mūsų neįprastoje hipsteriškoje auditorijoje. Bet galiausiai visa tai atrodė gerai. Taip pat vakare turėjome ir nominacijų vakarėlį. Aš gavau nominaciją už ilgiausius viršvalandžius. Buvo ir smagu ir šiek tiek liūdna. Nes, na taip, tie mano viršvalandžiai tikrai beveik legendiniai – jie labai ilgi… Tačiau reikėjo vis tiek kažkaip suktis ir verstis ir vis tiek viską padaryti, kaip pridera. Taigi, kelionė su bendradarbiais praėjo gal visai ir neblogai, buvo smagu.

Kelionė su draugais ir piršlybos

Skaityti toliau

Automobilis vestuvėms – kada verta nuomotis

Užsukus į https://www.turbonuoma.lt, galima rasti neblogų pasirinkimų tiems, kas vestuvėms nori išsinuomoti geresnius automobilius. Gal ir jūsų didžioji diena jau ne už kalnų ir norėtumėte išsinuomoti kažką vertingo savo gražiai šventei? Kada verta tą daryti?

Grįžtate iš užsienio į Lietuvą

Nuomos paslaugosDažnai ilgalaike automobilio nuoma reikalinga ne tik vestuvėms, bet ir šiek tiek ilgesniam laikui, kada jaunieji grįžta į Lietuvą atšvęsti savo šventės, o šiaip gyvena ir dirba kur nors užsienyje. Taigi, jeigu jūsų gyvenimas jau kuris laikas kaip pinasi visai kitoje vietoje, o susituokti norite visgi gimtinėje, galbūt tikrai praverst tiesiog galimybė išsinuomoti sau tinkamą automobilį ir su juo prabūti tą viešnagės laiką, o ir sudalyvauti vestuvėse. Juk ne visi turi galimybę iš užsienio grįžti su savo mašina.

Reikės keliauti ilgą atstumą nuo bažnyčios iki šventės vietos

Kita priežastis, kodėl žmonės mėgsta išsinuomoti sau automobilį vestuvėms, tai žinojimas, kad teks pakeliauti tikrai nemažą atstumą nuo šventės vietos iki bažnyčios. Kada galima numatyti tokį poreikį? Kada tuokiamasi vienoje Lietuvos vietoje, o jau švenčiama kitoje. Taip kartais daroma dėl to, kad tenka galvoti apie protingus pasirinkimus. Tenka galvoti apie tai, kad reikia nuomotis pigesnę sodybą, ir ji pigesnė yra galbūt būtent vienoje ar kitoje vietoje.

Tiesiog vertinate estetiką ir norite gerų įspūdžių

Skaityti toliau

Keisti dovanų įpakavimai

Kartais dovanos pakuotė pakendamine gali nustebinti labiau nei pačios dovanos turinys. Vienais atvejais – dėl pakavimo nesėkmės, kitais atvejais – specialiai, dėl kūrybiškumo. Kokių keistų formų dovanų pakuočių būna?

Bulvių traškučių dėžutėse

Nors dovanų kartoninės dėžutės kartongist karbid gali būti ir apvalios, ne kiekviena dėžutė iš tiesų yra dovanų. Kartais žmonės taupydami pakuoja dovanas į tokias formas, kur prieš tai jau būta kažkur ir panaudota. Pavyzdžiui, į "Pringles" traškučių dėžutes. Kai kuriais atvejais tokia pakuotė gali tikti. Pavyzdžiui, jeigu iš tiesų ir dovanojate bulvių traškučius. Arba, jeigu dovanojate kažkokį butelį nelabai svarbia proga. Tačiau einant į, tarkime, vestuves, nelabai mandagu nešti tokią dėžutę.

Kibiro ir kitos atpažįstamos, trikdančios formos

PakavimasJeigu dovana įdėta į standartinę dėžutę arba į pakavimo maišelį (pakkekotid), tuomet nematome, kas viduje. Kai kurios dovanos jau iškart turi savo dėžutę ir taip pat neišduoda, kas viduje. Netgi tokia dovana kaip knyga gali atrodyti supakuota it dėžutė. Tačiau yra trikdančios formos daiktų, kuriuos žmonės pakuoja tik įvyniodami į popierių ir palikdami pačią formą. Tai kelia šypseną ir juoką. Pavyzdžiui, jeigu dovana supakuota į kibiro formą. Galimai ir pats kibiras tuomet yra panaudotas būtent kitoms smulkesnėms dovanoms sudėti. Arba, pavyzdžiui, įpakuota šiūpėlė, gitara, teniso raketė, puodas taip, kad matytųsi visa forma. Dažniausiai toks pakavimo būdas būna dėl vienos ar kitos priežasties pasirinktas sąmoningai, tačiau tai vis tiek atrodo labai linksmai.

Drobinis maišelis

Skaityti toliau

Perkame vilkiką

Kam rūpi vilkikų pirkimas, kam – vilkiku pardavimas. Priklausomai nuo situacijos, gali tekti turėti įvairių poreikių. Jeigu planuojate pirkti vilkiką, atkreipkite dėmesį į keletą skirtingų dalykų.

Iš ko pirksite

Internete nesunku rasti formaciją, kur parduodami naudoti vilkikai, tačiau pasirinkimų kartais gali būti net per daug – ne visada žinosite, kaip ir kur nusipirkti tikrai gerą, geriausią variantą. Taigi, jeigu norite įsigyti gerą naudotą vilkiką, pirkite iš specializuotų prekeivių, kurie gali jums suteikti ir garantiją, ir apskritai patys būti aiškūs. Šiek tiek rizikinga tokį dalyką pirkti kur nors automobilių turguje ar kitoje panašioje vietoje, kur yra didžiulis pasirinkimas ir nemažai atvejų, kai žmonės tiesiog apgaunami. Naują vilkiką pirkti gali tik turtingos įmonės, o pavieniai vežėjai mieliau renkasi nebrangius naudotus vilkikus.

Kiek laiko norite naudoti

VilkikaiKai kurių vilkiku pardavimas vyksta orientuojantis į tikrai ilgą eksploatavimą. Kitiems gi tenka galvoti apie tai, kad naudosite vilkiką tikrai trumpai. Taigi, pirkdami atkreipkite į tai dėmesį. Jeigu jums vilkiko reikia neilgam laikui, pavyzdžiui, pusei metų, galite sau lengvai leisti tiesiog rasti pigesnį skelbimą ir parduodamą transporto priemonę su neilgai galiojančią technikine TA. Kadangi vėliau jums nereikės ir tos TA pereiti patiems – jau gal viskas bus padaryta, parduosite automobilį ir tiek. Kita vertus, jeigu norsite parduoti brangiau – gal kažkiek paplušėsite, sutvarkysite vilkiką ir viskas bus gerai.

Kokioms kelionėms turi būti paruošta

Skaityti toliau