Protingi būdai sutaupyti pinigų

Jeigu ant pečių užkrautas greitas kreditas, pamažu teks jį nusiimti, grąžinant pinigus, kuriuos pasiskolinote. Tik neapsigaukite, kad nieko neiškeičiant gyvenime, bus labai paprasta jį grąžinti. Vis tiek anksčiau ar vėliau reikės kažką daryti, kad daugėtų pinigų. Būdus užsidirbti aptarėme kituose įrašuose, o dabar pakalbėkime apie tai, kaip taupyti, kad paskolas būtų atiduoti lengviau, o gyvenimas neprarastų savo kokybės.

Taupant pagal planą ir grafikus

Greitas kreditasNesvarbu, ar jus rištų credit24 finansiniai sprendimai, ar kitų kreditų, visais atvejais, reikėtų stengtis taupyti, laikantis planų ir grafikų. Iš anksto paskirkite vieną dieną, per kurią jūs ramiai prisėsite, susikoncentruosite ir skirsite laiką būtent šiems dalykams. Būtent tam, kad būtų tinkamai sutvarkyta viskas jūsų finansiniuose planuose. Pasirašykite bazines išlaidas, kiek joms reikia pinigų. Dėkite pagal prioritetus kitas išlaidas, skaičiuokite, kiek jums jų iš tikrųjų reikės. Taip pat naudokite specialią spalvų žymėjimo sistemą, kuri leistų iškart atskirti išlaidų grupes.

Atsisakant brangių dalykų

Skaityti toliau

Sunkiausia pakilti nuo nulio

PaskolosFaktas, kad paskolos bedarbiams asmenims nėra teikiamos Lietuvoje, vienus žmones gali nuteikti džiaugsmingai. Taip galvojama, kai tikima, kad dauguma bedarbių paskolas iššvaistytų ir dar ir savo turtą paskandintų antstoliuose. Tačiau kai kuriems bedarbiams negalėjimas gauti greitos paskolos užkerta kelius pradėti gyvenime kažką daryti ne nuo nulio, o nuo bent kažkokio nedidelio žengto žingsnio. Nors mes teigiama, kad luomai išnyko jau labai seniai, nesunku pajausti, kad jie iš tiesų yra ir šiais laikais, kadangi tas, kas yra iš turtingųjų šeimos, turi labai didelius šansus gyventi gerai, o tas, kas pinigų neturi, gyvena daug sunkiau.

Sunkiausia yra bedarbiui skolose, todėl jam ir neskolina

Kodėl kreditai bedarbiams paprastai nėra teikiami? Todėl, kad tikima, kad jau ir taip bedarbiui sunku: jis neturi pajamų, gal nebent turi pašalpą iš Darbo biržos. Jam tenka skolintis galbūt tam, kad pragyventų. Taigi, kaip gali tikėtis, kad paskolinus jam kreditus, šis juos grąžins? Jeigu taip mąstytų kredito teikimo bendrovės, jos greitai bankrutuotų. Taigi, bent tiek gerai, kad didžiajai daliai žmonių į skurdą netenka įnerti dar giliau dėl įvairių paskolų. Kadangi, kai jiems nėra skolinama, tai nereikia ir panirti į tas skolas.

Sunku pakilti bedarbiui nuo nulio

Skaityti toliau