Gipso kartonas

Statybinės medžiagosĮrenginėjant naujo pastato vidų neretai kyla klausimas, kokias medžiagas pasirinkti? Dažniausiai naudojamas gipso kartonas arba tinkas. Ekologija šiandieną vertinama, tai daugelio ieškomas sprendimas. Ši medžiaga vis dažniau pasirenkama ji, palyginus, nėra brangi statybinė medžiaga. Galima nesudėtingai daryti vidinę apdailą. Toks sprendimas bus ekonomiškas, galėsite nepriekaištingai įsirengti gyvenamąsias ar kitas patalpas. Daugelis atnaujina namus, kurie yra jau seni. Visada ieškomi tik geriausi sprendimai, gipso kartonas gali būti būtent tai ko reikia. Nerekomenduojama rinktis kartono plokščių nedidelėse patalpose, kadangi gali sumažėti erdvė maždaug 12 centimetrų. Nedideliems plotams tai gali būti daug, todėl tokiais atvejais geresnis sprendimas bus kita medžiaga, kuri skirta vidaus apdailos darbams.

Garso ir šiluminė izoliacija daugeliui svarbi. Tai ypač aktualu gyvenant daugiabučiuose namuose. Nei vienas nenori, kad kaimynai girdėtų, kas kalbama ar kitų garsų. Garso izoliacija gali išspręsti daug galimų nesusipratimų. Nauji namai dažniausiai statomi iš statybinių medžiagų, kurios nesulaiko garso. Sienos, skiriančios butus, gali būti labai plonos. Pasirinkę gipso kartoną pagerinsite padėtį. Ši medžiaga gera šiluminė izoliacija, jei patalpose vėsu, vidaus apdailai pasirinkite gipso kartoną. Su tuo nertai susiduria nuosavų gyvenamųjų namų savininkai. Galėsite sutaupyti ir apšildymui išleisti mažiau. Kiekvienas ieško ekonomiškų apšildymo sprendimų, kad ir kokį pigų kurą naudotumėte, jo reikės daug, jei šiluma išeis iš pastato. Pasirinkite gipso kartoną ir mėgaukitės šiltais ir jaukiais namais, o mokėkite mažiau.

Skaityti toliau

Kas pasikeitė internete per 20 metų

Kalbant apie tai, kas pasikeitė internete per pastaruosius 20 metų, būtina paminėti, kad seo paslaugos tam tikrai padarė įtakos. Įsivaizduokite interneto pradžią, kai tinkle atsidurdavo tik pati vertingiausia informacija. Kai žmonės dar nežinojo reklamų, nemokėjo seo optimizavimo, nemokėjo generuoti click'ų (paspaudimų ant nuorodos ir dėl to sumokamos reklamos), ir kai internetas buvo tarsi naujas pasaulis, ką tik apgyvendintas pirmųjų gyventojų. Tačiau netrukus tame pasaulyje atsiranda nauja tvarka, konkurencija, verda ir kunkuliuoja daugybė įvairių srautų. Taip atrodo internetas po daugybės metų: kaip pilnai apgyvendintas Niujorkas, kuriame verda tautų, rasių ir kitokių dalykų maišatis.

Internetas savo pradžioje

Interneto naujienosPati pradžia daug kam Lietuvoje siejasi su tuo metu lyderio pozicijas turėjusiu delfi.lt portalu, taip pat tuo metu turėjusiu gerą informacinį turinį. Taip pat ir su tokiais pokalbių kambariais kaip mIRC. Be abejo, vėliau atsirado ir pirmieji socialiniai tinklai, tokie kaip one.lt, frype.lt ir kiti. Iki kol atsirado Facebook. Tuo metu turinys kažkaip pats dėliojosi internete, jokios seo paslaugos dar nebuvo įmintos kaip paslaptys, ir visas internetas daug kam atrodė tiesiog kaip viena didelė paslaptis. Dabar jos sistema jau yra įveikiama daugumai toje srityje dirbančių žmonių, todėl niekas neįeina pro interneto vartus stačia galva – dažniausiai jau žinoma, ką toliau daryti.

Internetas dabar

Skaityti toliau

Lenovo vibe shot – modernus ir galingas telefonas

Vienas naujausių Lenovo telefono modelių – tai Lenovo vibe shot, turintis Android 5.0 Lolipop operacinę sistemą ir greitą 8 branduolių procesorių. Dar didesnė operatyvioji atmintis leidžia užtikrinti dar greitesnį telefono veikimą, tad juo naudotis galėsite be jokių nesklandumų.

16 megapikselių kamera

Lenovo vibe shotVienas didžiausių Lenovo vibe shot pranašumų prieš kitus telefonus – tai net 16 milijonų taškų kamera, leidžianti padaryti dar kokybiškesnes nuotraukas. Telefonu darytos nuotraukos gali būti dar ryškesnės, nes šiuo telefonu užfiksuoti vaizdus galėsite dar paprasčiau. 8 megapikselių galinė kamera leis dar kokybiškiau atlikti „asmenukę“, ir tam jums nereikės jokios „selfie“ lazdos.

Didelė operatyvioji atmintis

Renkantis telefoną dažnai svarbiu kriterijumi tampa tai, kokia yra telefono operatyvioji atmintis. Šis telefono modelis turi 3 GB operatyviosios atminties, todėl galite būti užtikrinti, kad telefonas veiks iš tiesų labai greitai, ir be jokių trikdžių galėsite naršyti internete ar žaisti pamėgtus žaidimus. Sparčiai veikiantis telefonas galės padėti sutaupyti laiko – net ir tuo atveju, jei daug programėlių naudosite vienu metu, telefono darbas dėl to nesulėtės.

Skaityti toliau

Klasikiniai baldai elegantiškam jūsų interjero dizainui!

Baldai jūsų interjeruiNamų puošimas yra daugelio žmonių, ypač moterų, vienas mėgstamiausių laisvalaikio praleidimo būdų, kuris ne tik leidžia atsipalaiduoti, tačiau tuo pačiu ir puošia jūsų namus. Juk namai kiekvienam yra vienas svarbiausių gyvenimo prioritetų. Turėdami nuosavą stogą virš galvos, mes bent vienoje vietoje pasaulyje galime jaustis kaip rūmuose, kuri yra nepralaužiama mūsų karalystė, o visos negandos bei vargai negali mūsų užklupti. Net gilioje senovėje įvairios tautos, išpažįstančios įvairias religijas, savo namams skirdavo įvairius Dievus, kurie globotų namuose ir juose esantį jaukumą. Tačiau pasauliui tobulėjant, kiti dalykai taip pat keičiasi. Keičiasi ir namų interjero supratimas bei jų puošimo ypatumai. Ankščiau žmonės prie savo namų durų kabindavo įvairius vainikus, arklio pasagas, viduje stengdavosi, kad būtų šilta, į estetiką nelabai kas kreipdavo dėmesio, tačiau šiais laikais yra viskas kitaip. Žmonėms yra svarbus ne tik religiniai įsitikinimai, tačiau ir vidaus dizainas, estetika. Žmonės pradėjo derinti baldus, kilimus, tapetus, kad namai vizualiai atrodytų kaip įmanoma gražesni. Tačiau mados taip pat keičiasi, o šių laikų populiariausia mada yra klasika, kuri šiek primena turtingųjų visuomenę, vyravusią praeityje. Ši mada nėra pigi, tačiau tikrai patraukianti dėmesį, todėl norėdami, kad jūsų namai iš ties atrodytų estetiškai, o klasika yra priimtina mada, tuomet klasikiniai baldai taps puikia išeitimi elegantiškam jūsų interjero dizainui.

Skaityti toliau

Kaip suminkštinti vandenį namuose?

Šiais laikais visi puikiai žinome, kad minkštas vanduo – geras vanduo. Ne tik technikos prietaisams, kurie tokiu atveju veikia kur kas geriau, tačiau tuo pačiu ir žmogaus organizmui. Kiekvieną dieną geriame vandenį, naudojame jį net nepagalvodami, kad galbūt labai lėtai save nuodijame. Siekiant to išvengti reikia pasirūpinti specialiais filtrais, kurie valo vandenį. Vandens minkštinimo filtrai – gana populiarus pasirinkimas Lietuvoje tokiu atveju jeigu norite, kad jūsų namuose esantis vanduo būtų skanus, švarus ir sveikas.

Anksčiau tokio tipo filtrai būdavo prabanga. Šiuo metu juos įsigyti gali kiekvienas, kuris to nori. Paprasčiausiai, jų kaina nėra didelė, montavimas labai paprastas, ilgai tarnauja, o tuo pačiu ir teikia tokią funkciją, kuri mums yra gyvybiškai svarbi. www.filtrai.lt/prekes/vandens-filtrai/minkstinimo-filtrai

Vandens minkštinimo galimybėsVandens minkštinimo filtrai – geriausias pasirinkimas tokiu atveju jeigu norite, kad namuose esantis vanduo būtų:

  1. Sveikas jūsų organizmui ir tinkamam palaikymui.
  2. Nekenktų jūsų technikos prietaisams.
  3. Tuo pačiu ir neturėtų jokio šalutinio kvapo.
  4. Nebūtų blogo skonio. Daugelis žmonių teigia, kad namuose esantis vanduo turi geležies skonį.
  5. Vandenyje nebus jokių dalelių, kurios galėtų būti kenksmingos. Ypač reiktų baimintis dėl mikroorganizmų, kurie mums kenkia.

Skaityti toliau