Limfodrenažinio masažo nauda: Kodėl turėtumėte tai išbandyti dabar?

Pastaraisiais metais limfodrenažinis masažas tampa vis populiaresnis ir tam yra rimta priežastis. Tai puikus būdas atsipalaiduoti ir pailsėti, kartu gaunant daug gydomosios naudos. Limfodrenažiniu masažu skatinamas natūralus limfos – skysčio, kuris iš organizmo audinių šalina toksinus ir atliekas – nutekėjimas. Ši masažo technika padeda mažinti uždegimus, gerinti kraujotaką ir stiprinti imuninę sistemą. Jis gali būti naudojamas celiulitui mažinti, odos tonusui ir tekstūrai gerinti bei bendrai savijautai gerinti. Taigi, kodėl turėtumėte išbandyti limfodrenažinį masažą dabar? Skaitykite toliau, kad sužinotumėte apie nuostabią šio masažo terapijos naudą ir kodėl jį verta įtraukti į savo sveikatingumo rutiną.

LPGLimfodrenažinis masažas – tai kūno masažo terapijos rūšis, kuria siekiama paskatinti limfos – skysčio, šalinančio toksinus ir atliekas iš organizmo audinių – tekėjimą. Tai puikus būdas atsipalaiduoti ir pailsėti, turintis daug gydomosios naudos. Limfodrenažinis masažas skirtas padėti kūnui atsikratyti uždegimo – imuninio atsako, kuris atsiranda, kai organizmas ką nors žalingo suvokia kaip infekciją ar sužeidimą. Kilus uždegimui, organizmas gamina skystį, vadinamą limfa, kad išnešiotų šią kenksmingą medžiagą, kuri vėliau keliauja takais, vadinamais limfmazgiais. Tačiau kai šie keliai užsikemša, gali pasireikšti tokie simptomai kaip patinimas, skausmas ir odos spalvos pokyčiai. Limfodrenažinio masažo metu lengvais, ritmingais judesiais limfinė sistema atblokuojama ir pagerėja organizmo gebėjimas atsikratyti ląstelių atliekų ir kitų toksinų, kurie gali kauptis audiniuose. Jis gali būti naudojamas celiulitui mažinti, odos tonusui ir tekstūrai gerinti bei bendrai savijautai gerinti. Be to, įrodyta, kad ji padeda pagerinti sportinį darbingumą, nes pagerina sužeistų sportininkų judesių amplitudę ir jėgą. Limfodrenažinis masažas – įsigyti ČIA ir rinkos naujienos.

Skaityti toliau

Kaip profesionaliai lakuoti nagus?

Nagų lakavimasIšradus profesionalų nagų laką, dabar turėti gražius nagus yra lengviau nei bet kada anksčiau. Nesvarbu, ar norite klasikinio prancūziško manikiūro, ar drąsaus ir įžūlaus dizaino, profesionalų nagų dizainą galima sukurti atlikus kelis paprastus veiksmus. Naudodamiesi šiuo "žingsnis po žingsnio" vadovu galite lengvai pasiekti profesionalų įvaizdį. Viskas, ko jums reikia, yra kelios pagrindinės priemonės, tvirta ranka ir keli paprasti žingsniai! Pradėję nuo nagų paruošimo pagrindų, galite išmokti lakuoti nagus kaip profesionalai. Šiame vadove rasite viską, ką reikia žinoti, kad akimirksniu turėtumėte gražius, salono kokybės nagus – nuo tinkamų spalvų ir priemonių pasirinkimo iki lakavimo ir baigiamųjų akcentų! Nagų lakavimas ir priežiūra.

Nagų paruošimas

Nagų paruošimas yra pirmasis žingsnis siekiant profesionalaus nagų dizaino. Nukirpkite nagus iki norimo ilgio, kad juos būtų lengva lakuoti. Nenorite, kad nagai būtų per ilgi, nes kitaip jie gali išsikišti už pirštų galiukų, arba per trumpi, nes kitaip juos bus sunku nudažyti. Nupoliruokite nagus, kad jie būtų lygios tekstūros, nes taip juos bus lengviau lakuoti. Kokybiška nagų pildele taip pat galite pašalinti bet kokias nagų paviršiaus briaunas, nelygumus ar spalvos pakitimus, todėl nagus bus lengviau lakuoti. Tada suformuokite nagus. Pasirinkite formą, kuri labiausiai tinka jūsų rankai ir nagų tipui. Vienos formos geriau tinka tam tikriems nagų tipams, kitos – skirtingiems rankų tipams. Pasirinkę nagų formą, nepamirškite nušlifuoti nagų vagelės kampų, nes tai padės išvengti lūžinėjimo ir skilinėjimo.

Skaityti toliau