Kas virtuvėje ir naudinga, ir gražu

Stilingi baldai virtuvei Vilniuje gali suteikti naują gyvenimą. Pažvelgus kūrybiškai į virtuvės įrengimą, pamatysime, kad kai kurie jos elementai yra ne tik funkcionalūs, bet ir labai gražūs, suteikiantys virtuvei grožio bei žaismės.

Lentynos prieskoniams

Baldai vilrtuvei VilniujeKiekvienas baldų prekybos centras gali pasiūlyti skirtingų lentynų ir spintelių virtuvės reikmenims susidėti. Tai ir mažos gražios lentynos, ir didelės spintelės. Visokių gražių dalykų yra. Tačiau ar pagalvojame apie tai, kad lentynos, kuriose stovi prieskoniai, iš tiesų virtuvėje yra ne tik funkcionalus, bet ir labai gražus dalykas? Pačios lentynos būna kelios, ir per ritmą bei atsikartojimą jau pamažu kuriasi grožis. Be to, jeigu ant jų gražiai sudedate, išrikiuojate vienodo ar panašių derančių tipų buteliukus, tuomet tai tampa tikru virtuviniu paveikslu. Ir nieko daugiau nereikia. Tad lentynas rinkitės protingai – imkite atviras, su pasikartojančiais elementais. O ant jų kraukite gražiai, vienodai atrodančius buteliukus.

Stiklainiai ir stiklo indai

Skaityti toliau

Kaip pasirinkti skalbimo miltelius

Skalbimo mašinų remontasJeigu skalbimo mašina neskalbia taip, kaip to norėtųsi, tai nebūtinai jai bus reikalingas skalbimo mašinų remontas. Gal problema slypi kitur. Gal tiesiog nemokate tinkamai pasirinkti skalbimo priemonių ar nemokate gerai naudotis mašina. Šį kartą pakalbėkime apie skalbimo miltelius. Kaip juos pasirinkti, kaip ir kitas skalbimo priemones.

Skalbimo milteliai mašinai

Jeigu nueisite į bet kurią ūkinių prekių parduotuvę, pamatysite, kad skalbimo miltelių pasirinkimas yra nemažas. Net ir paprastame prekybos centre rasite kelių rūšių miltelių, o ką jau kalbėti apie buitinių prekių parduotuves. Taigi, kokius skalbimo miltelius pasirinkti, jeigu norite skalbti su mašina? Pirmasis kriterijus būtų rinktis skalbimo miltelius mašinai. Jie bus stipresni, tikriausiai ir pigesni nei tie, kurie skirti skalbimui rankomis. Mat skalbimas rankomis turi būti silpnesnis, nepažeisti ir nealergizuoti jūsų skalbiančių odos. Taigi, skalbimo milteliai iš tiesų turi būti su ženklu, kad skirti būtent mašinai.

Milteliai skalbimui rankomis

Skaityti toliau