Pavasario mados iš interneto parduotuvės

ParduotuvėTaip, kaip jūs ruošiatės pavasariui ir jau galvojate apie naujus pavasarinius drabužius, taip ir tokios interneto parduotuvės kaip https://www.b-a.eu/ ruošiasi naujam sezonui. Išparduodamos senesnės, ne tokios madingos, žieminės prekės ir veikiausiai užsakinėjamos naujos, madingos, pavasarinės. Ką pasižvalgius šioje interneto parduotuvėje būtų galima madingo šiam pavasariui nusipirkti kiekvienai moteriai?

Chalatas

Kadangi šioje parduotuvėje yra ne tik puošnių viršutinių drabužių, bet ir apatinių, pižamų, tai yra ir chalatų. Naujausia mada – išdrįsti į lauką išeiti su chalatu. Juokina, nes patys tokią sistemą ir sukūrėme, kad negalėtume dėvėti chalato viešumoje, o tik kokį nors paltą ar švarką. Nors iš tiesų chalatas yra labai panašus į švarką. Taigi, įsigykite gražų vienspalvį chalatą ir jį šį sezoną užsimeskite kaip megztinį, o tada su juo – pirmyn į gatvę. Jums tikrai patiks moteriškas chalatas „Gluosnė“, „Gabrielė“ ar „Veronika“

Spalvotos juostelės

Dar viena mada – apsirengti ryškiomis juostelėmis margintus drabužius. Ne pasitenkinti tik vienu akcentu, o surinkti tikrą linijų simfoniją ant savo garderobo. Pirkite juostuotas pavasarines kelnes, jūreivio marškinėlius, palaidines su juostelėmis, juostelėmis puoštą moterišką švarką ir viską dėvėkite vienu metu.

Geltona spalva

Kasmet mados namai kažkokiu mistiniu būdu išrenka vieną madingą spalvą. Sunku pasakyti, kaip ta spalva yra paskelbiama būtent mados spalva, tačiau kaip ir kiekvieną pavasarį, taip ir šį yra nustatyta viena spalva, kuri laikoma pačia madingiausia. Taigi, dėmesio – šio pavasario spalva yra geltona. Rinkitės ryškią geltoną palaidinę, pastelinės gelsvos spalvos kelnes, į plytų morkinę panašios geltonos spalvos švarką ar bent jau geltoną rankinę. Ši spalva yra spalva Nr. 1, ir b-a parduotuvėje tikrai rasite gražių stilingų moteriškų drabužių, kurie tiesiog švies geltonai jau iš toli, o jūs mielai dėvėsite geltonos spalvos drabužius.

Apnuogintas petys

Kita tendencija – apnuogintas petys. Toks pasirinkimas labiau tiks vasarai, kada bus tikrai šilta, tačiau juk ir pavasarį jau būna saulėtų šiltų dienų. Tuomet galėsite dėvėti lengvą palaidinę su apnuogintu petimi, suknelę ar užsirišti skarą tik ant vieno peties. Jeigu turite per mažai drabužių, leidžiančių vyrauti tokiai madai ir jūsų drabužinėje – metas pasidairyti b-a kolekcijoje ir išsirinkti palaidinę ar suknelę apnuogintu petimi.

Balti ilgi marškiniai

Prailgintų marškinių, dėvimų kone kaip tunikos, tendencija yra jau seniai. Na o balta spalva skina laurus jau antrus metus. Atrodo, šios dvi tendencijos pagaliau susiliejo į vieną ir šiuo metu galima drąsiai džiūgauti, kad paprasti ilgi balti marškiniai taps kažkuo tikrai labai madingu. Taigi, jeigu dar nežinojote, kokia bus jūsų madingiausia pavasario palaidinė, žinokite, tai bus balti ilgi marškiniai. Ir taip pat, jeigu nežinojote, kas bus jūsų madingoji suknelė, tuomet, cha – tai taip pat bus balti marškiniai.

Kirptos kelnės

Tikrai atėjo metas pagaliau atsisakyti aptemptų kelnių, išryškinančių kojų formą. Jeigu jums vis dar juokingos plačios kirptos kelnės, tai žinokite, kad dabar jau tikrai atėjo laikas dėvėti bet ką, tik ne aptemptas kelnes. Išsirinkite naują savo rūbą iš elektroninės parduotuvės ir džiaukitės mada.

Palikite atsiliepimą