Kraitelis naujagimiui – ko nevalia pamiršti įsigyti

Mano manymu, svarbiausias dalykas kiekvienai mamai – žinoti, ko iš tiesų reikia jums ir jūsų kūdikiui, kad būtų patogu, praktiška ir išties naudinga. Štai todėl šio mūsų pokalbio tema – kraitelis naujagimiui.

KraitelisPasakysiu iškart, jog kad ir kaip besiruoštumėte, jūsų mažylis bus gerokai mažesnis, nei jūs įsivaizdavote ir augs jis taip greitai, kad jūsų supratimas apie tai, kokie drabuziai kudikiams būtini ir geriausi pasirodys gana klaidingas. Maža to, vos po dviejų – trejų mėnesių jūs ir pamiršite koks mažas buvo jūsų naujagimis, kadangi tai bus jau „visai didelis“ mažylis!.. ir kai pasivaikščiojimo metu matysite vaikučius, mažesnius už jūsiškį, jūs pilnai suvoksite, kokie jau jūs dideli…

Kudikio kraitelio sąrašas žiemai

Kudikio kraitelio sąrašas labai svarbus. Čia aš sudariau sąrašą, kokie kudikiu rubeliai būtini žiemos periodui. Tikiuosi, jog tai padės jums paprasčiau apsispręsti dėl kiekvieno konkretaus pirkinio ir praplės jūsų žinias apie tai, koks turi būti naujagimio kraitelis. Nes naujagimio rubeliai pasižymi pasiūlos gausa, išsirinkti tikrai yra iš ko. Tai koks gi tas būtinas kūdikio kraitelis? Sąrašas nemažas, tačiau galiu patikinti, jog jame daiktai, be kurių išties neįmanoma apsieiti.

Taigi, būtiniausi rubai naujagimiams – šliaužtinukai, beje, pirmenybę derėtų teikti modeliams iki pečių, turintiems kompaktišką užsegimą spaudėmis. Įsigykite maždaug tris vienetus 56–o dydžio ir tiek pat 62-o dydžio.

Vaikiškų kojinaičių ir kūdikio batukų prireiks trijų porų (8-9 dydžio). Gaminiai turi būti iš natūralios medvilnės. Kalbant apie vilnones kojines, tai jų gali pakakti vienos poros to paties dydžio.

Sekantis dalykas be kurio neįsivaizduojamas kudikio kraitelis – specialių pirštinyčių naujagimiams įsigijimas, kurios apsaugos jūsų kūdikį nuo galimybės nagučiais susibraižyti veidelį. Tokių geriausia įsigyti dvi poras.

Kalbant apie miego kombinezonus, tai tokio tipo kudikiu drabuziai reikalingi nuo 4 iki 6 egzempliorių. Miego kombinezonai suteikia aukšto lygio komfortą, o dauguma mamų net neperka tradicinių siaustinukų, pirmenybę suteikdamos miego kombinezonams, kadangi šie rubai kudikiams lengvai užvelkami, o ir mažyliams juose jauku ir patogu. Jei turite smėlinukų arba miego kombinezonų, tai siaustinukai gali būti visiškai nebereikalingi, todėl jų įsigyti galima gerokai mažiau. Miego kombinezonai patogūs dar ir tuo, kad visada puikiai dengia kūdikio nugarą ir pilvelį, tokie rubeliai kudikiams nesusiraito, nesukyla į viršų ir juos išties paprasta nurengti ar užvilkti. Miego kombinezonai labai patogūs migdant mažylį nakčiai, kadangi nereikia bijoti, jog nuslinkus mažylio antklodei apsinuogins jo kūnelis ir kūdikiui bus šalta.

Smėlinukus derėtų pirkti medvilninius, užsegamus spaudėmis tarp kojyčių. Pakaks 2-4 komplektų su trumpomis ir ilgomis rankovėmis.

Kraitelis kudikiui vis tik neapsieis ir be siaustinukų, jų įsigykite iki 4 plonos medvilnės modelių. Galite įsigyti ir tokį pat kiekį flanelinių daiktelių, beje, irgi teikdami pirmenybę modeliams su spaudėmis.

Koks gi kūdikio kraitelis be marškinėlių ir megztukų! Vaikiški flaneliniai marškinėliai ilgomis rankovėmis bus puikus variantas, jų galima įsigyti iki 3 vienetų. Įsigykite ir porą vaikiškų megztukų arba šiltų megztų palaidinių, reikės 62-о dydžio.

Skaityti toliau

Kiek kainuoja geros kokybės roletai?

Tinkami roletai namuose – ne galimybė, tačiau būtinybė, tad juos įsigyti siūlome čia: https://www.solemlux.lt. Kadangi pasirinkimas yra labai platus, esame tikri, kad rasite tai, kas Jums labiausiai tinka. O tuo pačiu siūlome nepamiršti, kad renkantis roletus reikia įvertinti kuo daugiau charakteristikų, kurios gali atitikti tiek Jūsų paties, tiek Jūsų namų poreikius.

Bene dažniausias aspektas renkantis roletus yra kaina. Juk jos ribos yra tokios plačios. žinoma, roletai tikrai savo kaina gali būti klasifikuojami į daugiau arba mažiau geresnius tad pateiksime Jums kelis aspektus, kurie padės geriau suprasti kainos ribas.

Pirkti internetu – verta labiausiai

Solemlux roletaiGeriausias būdas palyginti kainas – prižiūrėti elektroninių prekybos vietų pasiūlymus. Čia rasite tokius gaminius, kurie kainuoja tikrai labai mažai, ir tokius, kurių kainos ribos dažniausiai stebina savo aukštumu. Lyginant reikia daugiau dėmesio skirti ir smulkmenoms, charakteristikoms, kadangi tai leis būt ramiu radus kokybę, kurio Jums reikia.

Skaityti toliau