Gimtadienio dovanos mamai

Gimtadienio dovanaIeškoti originalios gimtadienio dovanos mamai užtrunka. Viskas, kas originalu, pareikalauja daugiau laiko ir darbo. Tačiau ir grąža būna didesnė. Jei nutarėte, kad metas mamai kažką padovanoti tikrai originalaus, tai taip ir yra. Tad pasinaudokite šiuo sąrašu ir padovanokite mamai tai, ko ji dar neturi.

Puodelis su užrašu

Šiaip puodelis yra visai neoriginali dovana. Tačiau jeigu tas puodelis turi originalų užrašą – tai situaciją keičia iš esmės. Tad kodėl gi nepadovanojus mamai naujo gražaus keramikinio arba metalinio puodelio su dailiomis dekoracijomis ir išgraviruotais linkėjimais. Tik gerai parinkite žodžius ir mama bus labai laiminga.

Medalionas

Senovinis pakabukas ant kaklo, kur galima laikyti mylimų žmonių nuotraukas. Paprastai bent vienos medaliono durelės būna su išgraviruotais žodžiais, linkėjimais, vardais, datomis. Tai kaip telegrafas, kur gali sutalpinti tik labai nedaug teksto, todėl jis yra pats svarbiausias, atrinktas. Tai sentimentali dovana, bet reikia, kad ir pats medalionas būtų puošnus. Gal reikės geros sidabrinės ar auksinės grandinėlės. Gal ir pats pakabukas turės būti iš brangiojo metalo. O gal tiks ir paprastieji metalai. Tačiau bent jau jo stilius turės atitikti mamai patinkantį papuošalų stilių.

Dėkliukas telefonui

Gal verta padovanoti mamai gerą dėkliuką telefonui? Tokį, kuris saugotų telefoną nuo smūgių. Medinius, metalinius, storesnio plastiko dėkliukus galima personalizuotai išgraviruoti ir padaryti juos gražesnius, negu įsivaizduojate. Kartu tai taps originalia ir apie vaikus visada primenančia dovana. Juk telefoną naudojame kasdien.

Prožektoriukas

Mažas, telpantis delne ir lengvai nugulantis rankinėje. Kiekvienai moteriai verta turėti prožektorių, nes niekada nežinai, kada tamsoje pasidarys labai nejauku ir reikės pasišviesti. Šių daiktų nuolat reikia, ir jų vis pritrūksta namuose. Todėl patikėkite, tai bus tikrai gera dovana. Dovanokite gražų moterišką prožektorių mamai, o ant jo išgraviruokite linksmą sveikinimą gimtadienio proga.

Skaityklė

Jeigu mamai patinka skaityti, bet ji vis skundžiasi, kad knygų šriftai per maži, galbūt jai reikia naujo daikto – skaityklės. Ten knygas bet kuriuo formatu galima išsididinti ir pritaikyti norimam skaitymo tempui.

USB raktas

Dar vienas žingsnis modernumo link. Juk ir mamai kartais prireikia persinešti kokius nors duomenis, tai vienus, tai kitus, iš darbinio ar namų kompiuterio. O gražus USB raktas gali turėti ir gerą išgraviruotą linkėjimą, sveikinimą, taigi, tapti tikrai labai malonia dovana. Beje, tai populiari ir verslo dovana, kuomet ant USB graviruojamas įmonės logotipas.

Palikite atsiliepimą