iPhone remontas: kaip išvengti įvairių gedimų?

Šiandien „Apple“ gaminiai yra populiarūs ne tik Amerikoje, bet taip pat ir Europos šalyse. Tai tikrai nekelia nuostabos: šio gamintojo įrenginiai džiugina įvairiomis naujovėmis bei funkcionalumu. Natūralu, kad esant dideliam gaminių populiarumui telefonų taisykloms su įvairiais įrenginių gedimais tenka susidurti pakankami dažnai. iPhone remontas – tai viena dažniausių priežasčių, dėl kurių yra kreipiamasi į taisyklose dirbančius meistrus, tačiau tinkama įrenginio priežiūra gali padėti išvengti įvairių galimų gedimų. Taigi, ką svarbu žinoti apie šių įrenginių priežiūrą?

Saugokite telefoną nuo drėgmės

Kartais vartotojai nė nesupranta, kaip į telefoną galėjo patekti drėgmės, tačiau priežastys neretai būna gana akivaizdžios: pavyzdžiui, jei lyjant lietui būsite lauke ir kalbėsitės telefonu, nenustebkite, kad vėliau gali tekti susidurti su telefono darbo sutrikimais. Tuo atveju, jei uždelsiama kreiptis į telefonų taisyklą, įrenginio pažeidimai gali būti tikrai nemaži, o remonto išlaidos bus tikrai didelės. Taigi, jei įtariate, kad į jūsų telefoną galėjo patekti drėgmės, nieko nelaukdami kreipkitės į meistrus. Jei patikimo meistro ieškote Vilniuje, dėl iPhone remonto kreipkitės į Smart parts.

Skaityti toliau

Kaip sukurti skirtingus vyriškus įvaizdžius dėka aksesuarų?

Vyriškas stilius vis dažniau suprantamas kaip svarbus, todėl didėjant susidomėjimui apie aprangą ir aksesuarų derinimą reikia žinoti apie tai daugiau. Įvairios vyriškos apyrankės, laikrodžiai ir diržai gali padėti kurti skirtingus derinius, kurie derinami prie įvairios aprangos. Tokiu būdu galima sukurti daug skirtingų įvaizdžių.

ApyrankėsVyriškas garderobas gali būti įvairus. Taip pat galima kurti daug derinių, nors ir turima mažai daiktų. Pavyzdžiui, vyriški marškinėliai gali tapti puikiu rūbu, kuris tiks tiek laisvalaikiui, tiek ir einant į darbą biure. Svarbu kaip viską suderinsite. Baltos spalvos arba juodos spalvos marškinėliai gali būti labai universalus drabužis. Kai reikia apsirengti laisvalaikiui, tai tokie marškinėliai puikiai tiks prie džinsų, kas laisvalaikio pramogoms puikiai tinka. O tais atvejais, kai reikia rengtis į darbą biure, tai marškinėliai puikiai derės prie klasikinio stiliaus kelnių arba galima derinti prie džinsų, tačiau užsivilkti švarką ar susagstomą megztinį. Tam, kad pabrėžti šių skirtingų stilių aprangą, galima pasirinkti ir tinkamus aksesuarus. Pavyzdžiui, laisvalaikiui rinktis audinio spalvotą diržą ir spalvotą silikoninę ar audinio apyrankę. Tuo tarpu kuriant oficialesnį įvaizdį tinkamą darbui biure, reikia pasirinkti odinį juodą ar rudos spalvos diržą ir rinktis solidesnį laikrodį, pavyzdžiui, metalo ar odine apyranke arba odinę apyrankę. Kaip matome aksesuarai gali padėti sukurti skirtingus įvaizdžius, o tuo tarpu marškinėliai dera tiek prie laisvalaikio stiliaus, tiek ir norint eiti į biurą, kuriame dirbate.

Skaityti toliau

Kaip išsirinkti užuolaidas?

Langai kiekvienuose namuose užima svarbią vietą, todėl tampa svarbu ir tinkamai juos uždengti. Tam dažniausiai pasirenkamos užuolaidos. Kai kurie pasikliauja savo vaizduote, o kiti kviečia į pagalbą interjero dizainerius ar užuolaidų siuvėjus. Ką reikia žinoti, kad pasirinktumėte tinkamas užuolaidas?

UžuolaidosPirmiausia reikia žinoti, kad rinktis užuolaidas reikia atsižvelgiant į kambario dydį. Kuo mažesnė patalpa, tuo atsargiau turi būti parenkamos langų uždangos. Jeigu reikia užuolaidų mažam kambariui, tai reikia rinktis šviesių spalvų audinius. Be to, audiniai turėtų būti kuo lengvesni, kad nesudarytų priešingo efekto ir langai neatrodytų apkrauti. Tiesa, užuolaidų pasirinkimui turi įtakos ir kambario formos ypatumai. Pavyzdžiui, siaurame kambaryje reikia rinktis užuolaidas su horizontaliomis juostomis, tai vizualiai praplės erdvę. Be to, mažoms erdvėms visuomet galioja paprastas patarimas. Reikia rinktis paprastas užuolaidas, kurios šviesios ir lengvos, todėl čia netiks klostuotos ar dideliais raštais puoštos. O jeigu kambarys didelis, tai galima rinktis net ir tamsias bei sunkių audinių klostuotas užuolaidas. Kitaip sakant didelėje erdvėje nėra tiek apribojimų ir galima rinktis tai, kas labiau patinka arba rinktis tokias užuolaidas, kurios padės sukurti tam tikrą interjero stilių. Taip pat ne mažiau svarbu ir tai, kokie didelės erdvės ypatumai, pavyzdžiui, jeigu yra didelis kambarys, tačiau jis turi žemas lubas, tai galima vizualiai padaryti aukštesnes. Tereikia rinktis užuolaidas su vertikaliomis juostomis.

Skaityti toliau